Nefit Proline NxT HRC24 CW4

De nieuwe Nefit ProLine NxT is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel. Zo klein dat hij vrijwel overal past, maar met prestaties van formaat. De ProLine NxT is nóg zuiniger met energie dan de vorige generatie HR-ketels, met extra hoog rendement op cv en warm water, een zeer laag standby-verbruik en zijn Low Energy pomp (tot 75% zuiniger). Nieuw is de OpenTherm-aansluiting voor maximale flexibiliteit. Met het unieke MultiGasblok is de ProLine Nxt klaar voor de toekomst, hij kan elke wijziging in gassamenstelling aan.

De Proline NxT CW4 is geschikt voor een tussenwoning of ruim appartement en door zijn compacte afmetingen bijna overal op te hangen. Met de Nefit Proline NxT CW4 bent u verzekerd van voldoende warm water en comfort.

Proline NxT Van Dam Groep
Nu € 2248,-
  • Compleet werkend geïnstalleerd, dus geen verrassingen achteraf
  • 10 jaar garantie op de warmtewisselaar
  • Betrouwbare en veilige installatie
  • Kleinste HR-toestel (58 x 35 x 28 cm): past overal
  • Zonder aanpassingen geschikt voor uitbreiding met duurzame systemen
  • Nieuwe generatie cv-ketels, betere prestaties en rendement

 

Specificaties

De Nefit Proline NxT CW4 cv-ketel levert een vermogen van 6,2 – 24,7 kW bij een watertemperatuur van 50/30 graden Celsius. De tapwatercapaciteit van de Nefit Proline NxT CW4:

Tapcapaciteit bij 60 °C – 7,5 l p/min
Tapcapaciteit bij 40 °C – 12,5 l p/min
De Proline NxT heeft de afmetingen h x b x d = 58 x 35 x 28 cm.

Energielabel Proline NxT CW4

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.