Nefit Proline NxT HRC30 CW5

De nieuwe Nefit ProLine NxT is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel. Zo klein dat hij vrijwel overal past, maar met prestaties van formaat. De ProLine NxT is nóg zuiniger met energie dan de vorige generatie HR-ketels, met extra hoog rendement op cv en warm water, een zeer laag standby-verbruik en zijn Low Energy pomp (tot 75% zuiniger). Nieuw is de OpenTherm-aansluiting voor maximale flexibiliteit. Met het unieke MultiGasblok is de ProLine Nxt klaar voor de toekomst, hij kan elke wijziging in gassamenstelling aan.

De Proline NxT CW5 behoort tot één van de krachtigste ketels binnen het assortiment van de Van Dam Groep en is daardoor bij uitstek geschikt voor een ruime twee-onder-één kap woning of een vrijstaande woning. Met de Nefit Proline NxT CW5 bent u verzekerd van voldoende warm water en comfort.

Nu € 2527,-
  • Compleet werkend geïnstalleerd, dus geen verrassingen achteraf
  • Nieuwe generatie cv-ketels, betere prestaties en rendement
  • Kleinste HR-toestel (58 x 35 x 28 cm): past overal
  • 10 jaar garantie op de warmtewisselaar
  • Zonder aanpassingen geschikt voor uitbreiding met duurzame systemen
  • Betrouwbare en veilige installatie

Specificaties

De Nefit Proline NxT CW5 cv-ketel levert een vermogen van 7,1 – 30,2 kW bij een watertemperatuur van 50/30 graden Celsius. De tapwatercapaciteit van de Nefit Proline NxT CW5:

Tapcapaciteit bij 60 °C – 9 l p/min
Tapcapaciteit bij 40 °C – 15 l p/min
De Proline NxT  heeft de afmetingen h x b x d = 58 x 35 x 28 cm.

Energielabel Nefit Proline NxT CW5

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.