Nefit Proline NxT HRC24 CW3

De nieuwe Nefit ProLine NxT is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel. Zo klein dat hij vrijwel overal past, maar met prestaties van formaat. De ProLine NxT is nóg zuiniger met energie dan de vorige generatie HR-ketels, met extra hoog rendement op cv en warm water, een zeer laag standby-verbruik en zijn Low Energy pomp (tot 75% zuiniger). Nieuw is de OpenTherm-aansluiting voor maximale flexibiliteit. Met het unieke MultiGasblok is de ProLine Nxt klaar voor de toekomst, hij kan elke wijziging in gassamenstelling aan.

De Proline NxT CW3 is geschikt voor een klein appartement of een kleine woning en door zijn compacte afmetingen bijna overal op te hangen. Zelfs met de CW3 is comfort binnen uw woning gegarandeerd.

 

Proline NxT Van Dam Groep
Nu € 2178,-
  • Nieuwe generatie cv-ketels, betere prestaties en rendement
  • Betrouwbare en veilige installatie
  • Kleinste HR-toestel (58 x 35 x 28 cm): past overal
  • 10 jaar garantie op de warmtewisselaar
  • Zonder aanpassingen geschikt voor uitbreiding met duurzame systemen
  • Compleet werkend geïnstalleerd, dus geen verrassingen achteraf

Specificaties

De Nefit Proline NxT CW 3 cv-ketel levert een vermogen van 6,2 – 24,7 kW bij een watertemperatuur van 50/30 graden Celsius. De tapwatercapaciteit van de Nefit Proline NxT CW3:

Tapcapaciteit bij 60 °C – 6 l p/min
Tapcapaciteit bij 40 °C – 10 l p/min
De Proline NxT heeft de afmetingen h x b x d = 58 x 35 x 28 cm.

Energielabel Proline NxT CW3

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.