Remeha Tzerra Ace 28C CW4

Alle belangrijke techniek is geïntegreerd in slechts vier hoofdmodules. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum beperkt is. De Tzerra Ace CW4 is ideaal voor een tussen- of hoekwoning en de gemiddelde tot grotere huishoudens. Deze Tzerra Plus is in staat snel een ruime hoeveelheid water te leveren waardoor hij ook heel geschikt is voor een badkamer met ligbad. Deze cv-ketel maakt het mogelijk om op meerdere plaatsen tegelijk warm water te kunnen tappen zonder comfortverlies maar waarbij ook de energiekosten laag blijven.

Remeha Tzerra CW5
Nu € 2072,-
  • Bewezen techniek gebundeld in een compact en uniek concept
  • Betrouwbare en veilige installatie
  • Modulaire opbouw voor maximale betrouwbaarheid
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • Geen aanbetaling noodzakelijk, facturatie na installatie
  • Compleet werkend geïnstalleerd, dus geen verrassingen achteraf

Specificaties

De Remeha Tzerra Ace CW4 cv-ketel levert een vermogen van 6,1 – 24,8 kW bij een watertemperatuur van 50/30 graden Celsius. De tapwatercapaciteit van de Tzerra Ace CW4:

  • Tapcapaciteit bij 60 °C – 7,5 l/min
  • Tapcapaciteit bij 40 °C – 13 l/min

De Tzerra Ace CW4 heeft de afmetingen h x b x d = 55 x 37 x 27 cm en past hierdoor in een keukenkastje.

Aanvullende Opties

U kunt de Remeha Tzerra Ace aansluiten op uw bestaande zonneboiler of combineren met een Remeha ZentaSOL zonneboilersysteem. Investeren in een Remeha ZentaSOL zonneboiler is beslist de moeite waard. De zon levert immers gratis, duurzame energie. Een ZentaSOL zonneboiler kan tot wel 60% van de jaarlijkse warmwaterbehoefte van een gemiddeld gezin leveren, puur op zonne-energie. Zo levert de Tzerra veel extra warmwatercomfort terwijl u bespaart op uw energiekosten. Informeer bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden voor uw woning.

Energielabel Remeha Tzerra Ace CW4

 

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.