Remeha Tzerra Ace 39C CW5

Alle belangrijke techniek is geïntegreerd in slechts vier hoofdmodules. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum beperkt is. Woont u in een ruime woning, zoals een hoekwoning, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning, en heeft u een groot huishouden? Dan is de Tzerra Ace CW5 de beste keuze voor u. Deze ketel is de krachtigste van alle Tzerra’s en in staat een bovengemiddelde behoefte aan warm water te leveren. Voldoende warm water voor een luxe badkamer met royaal ligbad of stortdouche.

Remeha Tzerra CW5
Nu € 2252,-
  • Betrouwbare en veilige installatie
  • Modulaire opbouw voor maximale betrouwbaarheid
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • Zuinig, comfortabel en compact
  • Bewezen techniek, gebundeld in een compact en uniek concept

Specificaties

De Remeha Tzerra CW5 cv-ketel levert een vermogen van 8,5 – 35,7 kW bij een watertemperatuur van 50/30 graden Celsius. De tapwatercapaciteit van de Tzerra Ace CW5:

  • Tapcapaciteit bij 60 °C – 10,5 l/min
  • Tapcapaciteit bij 40 °C – 18,3 l/min

De Tzerra Ace CW5 heeft de afmetingen h x b x d = 55 x 37 x 28 cm en past hierdoor in een keukenkastje.

Uitbreidingsmogelijkheden

U kunt de Remeha Tzerra Ace aansluiten op uw bestaande zonneboiler of combineren met een Remeha ZentaSOL zonneboilersysteem. Investeren in een Remeha ZentaSOL zonneboiler is beslist de moeite waard. De zon levert immers gratis, duurzame energie. Een ZentaSOL zonneboiler kan tot wel 60% van de jaarlijkse warmwaterbehoefte van een gemiddeld gezin leveren, puur op zonne-energie. Zo levert de Tzerra veel extra warmwatercomfort terwijl u bespaart op uw energiekosten. Informeer bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden voor uw woning.

Energielabel Remeha Tzerra Ace CW5

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.