Remeha Tzerra Ace 24C CW3

Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs. Een groot voordeel van deze mooie ketel is dat hij bijna overal in uw huis te plaatsen is. Alle belangrijke techniek is geïntegreerd in slechts vier hoofdmodules. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum beperkt is. Woont u in een appartement of tussenwoning? Een huishouden dat bestaat uit één tot vier mensen? En heeft u alleen warm water nodig voor de douche of badkamer- of keukenkraan? Dan is de Tzerra Ace CW3 de ideale combinatie tussen comfort en een laag energieverbruik. De Tzerra Ace CW3 is de lichtste in de comfortklasse en is uitermate geschikt voor een kleine woning of appartement of alleen als bron voor warm water.

 

 

Remeha Tzerra CW5
Nu € 2053,-
  • Bewezen techniek gebundeld in een compact en uniek concept
  • Betrouwbare en veilige installatie
  • Modulaire opbouw voor maximale betrouwbaarheid
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • Geen aanbetaling noodzakelijk, facturatie na installatie
  • Compleet werkend geïnstalleerd, dus geen verrassingen achteraf

Specificaties

De Remeha Tzerra Ace CW3 cv-ketel levert een vermogen van 6,1 – 20,9 kW bij een watertemperatuur van 50/30 graden Celsius. De tapwatercapaciteit van de Tzerra Plus CW3:

  • Tapcapaciteit bij 60 °C – 6 l/min
  • Tapcapaciteit bij 40 °C – 11,2 l/min

De Tzerra Ace CW3 heeft de afmetingen h x b x d = 55 x 37 x 27 cm en past hierdoor in een keukenkastje.

Installatie uitbreiden?

U kunt de Remeha Tzerra aansluiten op uw bestaande zonneboiler of combineren met een Remeha ZentaSOL zonneboilersysteem. Investeren in een Remeha ZentaSOL zonneboiler is beslist de moeite waard. De zon levert immers gratis, duurzame energie. Een ZentaSOL zonneboiler kan tot wel 60% van de jaarlijkse warmwaterbehoefte van een gemiddeld gezin leveren, puur op zonne-energie. Zo levert de Tzerra veel extra warmwatercomfort terwijl u bespaart op uw energiekosten. Informeer bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden voor uw woning.

Energielabel Remeha Tzerra Ace CW3

 

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.