Aanschaf zonnepanelen met duurzaamheidslening

Zonnepanelen met duurzaamheidslening

Steeds meer consumenten raken geïnteresseerd in de voordelen van zonnepanelen. Door de constante ontwikkeling van de technieken zijn zonnepanelen ook een belangrijk product om toe te passen in vergelijking met de inverstering en de opbrengst/rendement. De Van Dam Groep werkt samen met gerenommeerde partners om kwalitatief goede producten aan te bieden.
In de markt wordt ook volop geadverteerd met zonnepanelen. Door advertenties van aanbieders in de markt lijkt het er af en toe op dat de panelen gratis worden weggegeven. Dit is zeker niet zo! Wel bestaat er de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor de investering in zonnepanelen. Deze duurzaamheidslening maakt het mogelijk om tegen een gereduceerde rente een lening af te sluiten op basis van het offertebedrag van de zonnepanelen. Deze lening wordt afgesloten bij het SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting). De rente wordt ook door deze partij vastgesteld, op dit moment bedraagt de actuele rente 3,1% (10 jaar). Afhankelijk van woonplaats krijgt op deze rente nog een korting van 3%. Dat zou betekenen dat u maar 0,1% rente hoeft te betalen. Het minimum is echter vastgesteld op 0,5%, nog steeds een interessant rentepercentage.

Kijk voor meer informatie over deze duurzaamheidslening ook op de website van SVn. Woont u in de gemeente Rijssen-Holten? Kijk dan op de website van Energiebesparen Rijssen-Holten. Woont u in een andere gemeente, informeer dan bij uw gemeente of bij het energieloket van uw gemeente.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.