Bereikbaarheid Installatiebedrijf G. van Dam en Van Dam Technisch Beheer

Update: inmiddels kunt u Van Dam weer op de reguliere wijze bereiken!

Vanaf maandag 26 augustus tot en met vrijdag 6 september worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de rotonde op de kruising van de Fahrenheitstraat en Reggesingel. Hierdoor is ons bedrijf vanaf deze rotonde niet bereikbaar.

Bezoekers die vanuit de richting Wierden komen kunnen de Reggesingel blijven volgen tot aan de rotonde bij Brandoil en vervolgens rechts afslaan richting Nijverdal. Dan kun je rechts afslaan of bij Lucky of bij de firma Schuitemaker. De rest van de route wijst zich dan vanzelf.

Bezoekers die vanuit de richting van Holten komen kunnen de Reggesingel volgen tot dezelfde rotonde en moeten dan links af slaan richting Nijverdal. Vervolgens kun je dan rechts afslaan of bij Lucky of bij de firma Schuitemaker. De rest van de route wijst zich dan vanzelf.

Wanneer je ons bedrijf verlaat en weer richting Wierden gaat, let dan goed op, want dat kan niet via de Reggesingel. Wat dan de beste route is, is voor iedereen verschillend.

Hieronder tref je 2 kaartjes aan met betrekking tot de aanrijroute naar onze bedrijfspanden aan de Fahrenheitstraat.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.