fbpx

Certificering BRL 6000-25

Onlangs hebben we de audit gehad om ons te certificeren voor de BRL 6000-25 oftewel de Gasketelwet. Doel van deze wet is dat het aantal ongevallen door koolmonoxide omlaag gaat. Daarom is besloten om vanaf 1 april 2023 alleen gecertificeerde installatie- en onderhoudsbedrijven met vakbekwame installatie- en onderhoudsmonteurs werkzaamheden te laten uitvoeren aan gasgestookte cv-installaties, gas-sfeerhaarden en warmtapwatertoestellen. Ons vakmanschap wordt nu wettelijk vastgelegd en beschermd.

Om voor een certificaat in aanmerking te komen, moeten alle installatiemonteurs, onderhoudsmonteurs en servicemonteurs (die werkzaamheden verrichten aan gasverbrandingsinstallaties) beschikken over een Bewijs van Vakmanschap (Vakmanschap CO).

Met trots kunnen we mededelen dat wij als bedrijf en ook onze monteurs gecertificeerd zijn voor het installeren en onderhouden van gasverbrandingsinstallaties.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.