Van Dam Groep organiseert excursie voor servicemonteurs Summacollege

Naar aanleiding van goede contacten tussen de docent van het Summacollege Eindhoven, Bas Ooms en de vestigingsleider van de Van Dam Groep Rosmalen,
Arno van der Burgt, is er onlangs door de Van Dam groep een excursie georganiseerd naar het hoofdkantoor van Ricoh in Den Bosch. De groep bestond uit 13 servicemonteurs van het 2e jaar servicemonteur installatietechniek, 1 docent en de Beroeps Praktijk Vorming begeleidster van het Summacollege Yvonne de Koning.

Bij de vestiging van Ricoh werd de groep namens de Van Dam Groep ontvangen door Arno van der Burgt en oud-leerling Tim Bakker. In een presentatie werd er meer verteld over de verschillende projecten die de Van Dam Groep realiseert en heeft gerealiseerd. Daarnaast werd er ook aandacht geschonken aan de visie op de functie van servicemonteur, naast de kennis van de techniek is het ook belangrijk dat een servicemonteur als ‘visitekaartje’van het bedrijf goed kan communiceren en representatief is.

Na de presentatie was er een rondleiding door de technische ruimtes van het kantoor van Ricoh. Hierbij kregen de servicemonteurs een goed beeld van de verschillende uitgebreide installaties die in het pand aanwezig zijn. Het pand van Ricoh is erg energiezuinig ontworpen, er is geen aardgasvoorziening meer in het pand en alles wordt verwarmd door de warmtepompen
in combinatie met het klimaatsysteem.

De excursie werd afgesloten met een goedverzorgde lunch met uitzicht op Den Bosch. De groep kijkt terug op een leerzame en interactieve dag waarbij de theorie vanuit de opleiding vertaald werd in de praktijk.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten?
Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ga akkoord met het Privacybeleid van de Van Dam Groep