Jay Meilink winnaar prijsvraag Van Dam Groep

De Van Dam Groep vindt het belangrijk om jongeren al vroeg te interesseren voor een baan in de techniek en daarmee ook potentieel talent te zoeken voor onze organisatie.
Daarvoor was de Van Dam Groep ook aanwezig op de toekomstmarkt van scholengemeenschap De Waerdenborch en was er een prijsvraag uitgeschreven.
De jongeren moesten het aantal sokjes in een grote glazen vaas raden. Dit waren er in totaal 189. Jay Meilink gokte een aantal van 186 en zat er dus het dichtste bij. Hij heeft voor de meivakantie een gevulde gereedschapskoffer in ontvangst genomen. Deze werd overhandigt door de heer Baan van de Waerdenborch.  Jay is blij met deze mooie prijs;  hij houdt ervan om dingen in elkaar te zetten en gaat volgend jaar naar de bovenbouw Techniek en Commercie, daarbij komt de koffer goed van pas.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.