Maatregelen bij de Van Dam Groep vanwege het Coronavirus

Naar aanleiding van de berichtgeving van de overheid  zijn wij genoodzaakt aanvullende maatregelen te nemen die in ieder geval tot en met 28 april 2020 van kracht zijn. Wij doen een beroep op een ieder om samen ervoor te zorgen dat we deze periode goed doorkomen en vragen iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen. Met voorzorgsmaatregelen kunnen wij mensen in een risicogroep beschermen

Voorkomen besmetting
• Een ieder die klachten heeft, dient thuis te blijven. Dus bent u verkouden, moet u hoesten, heeft u keelpijn, heeft u verhoging of koorts, moet u niezen, blijf dan thuis.
• Mocht u deze griepachtige symptomen hebben én in een besmet gebied óf met een besmet persoon in contact zijn geweest, dan adviseert het RIVM om telefonisch contact op te nemen met de huisarts.
• Alle bijeenkomsten, zowel intern als extern met meer dan 4 personen gaan niet door. Is het noodzakelijk dat er overleg is, probeer dit dan bij voorkeur telefonisch of per mail te doen. Moet u in den lijve aanwezig zijn, dan dient dit eerst afgestemd te worden. Wij ontvangen geen externen meer binnen onze panden.
• Voor externe bijeenkomsten dient er uiteraard ook afgestemd te worden met opdrachtgevers, of in goed overleg afspraken te maken.
• Indien nodig worden pauzes gespreid.

Werkplek
• De medewerkers zullen meer verspreid over het gebouw gaan werken, bovendien zal een aantal medewerkers waar mogelijk thuis werken. Stemt u eerst telefonisch af of uw contactpersoon aanwezig is.

Handen schudden
• Wij hebben afgesproken dat wij geen handen schudden. Daarnaast vragen wij een ieder 1,5 meter afstand te houden.

Wij ontvangen op dit moment geen externen binnen onze panden. Voor leveranciers betekent dit dat zij moeten afleveren aan de deur.

Schoonmaak
• De schoonmaak van het pand is inmiddels geïntensiveerd. Leuningen, deurkrukken en toiletten zullen extra aandacht krijgen.
• Op bouwplaatsen en in de bussen zullen extra desinfectiemiddelen aangeboden worden. Daarnaast wordt gevraagd pauzes te spreiden.

Verdere ontwikkelingen en maatregelen zullen nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.