Marjolein is op haar plek in de opleiding van REMO

Het is voor een bedrijf van groot belang dat er goed opgeleide vakmensen aan het werk zijn. Vanuit die behoefte is REMO ontstaan. REMO leidt op in de beroepen installatietechniek, elektrotechniek, mechatronica of metaal. REMO werkt samen met het ROC van Twente en het bedrijfsleven. De vraag naar techniek vanuit het bedrijfsleven is groot.

Marjolein volgt de opleiding Elektrotechniek bij REMO. Een praktijkgerichte opleiding waar je ook nog eens drie dagen aan het werk gaat. Marjolein doet dit bij Installatiebedrijf G. van Dam in Rijssen, een installatiebedrijf dat voor de elektra en loodgieterswerk zorgt bij grote bouwprojecten door heel Nederland. Voor Marjolein startte bij REMO had ze er al een half jaar stage gelopen. Zo kon ze goed ontdekken of ze dat echt leuk vond. Ze vindt het erg gezellig om in een team te werken. ”Ik vond het altijd al leuk om dingen uit elkaar te halen, nu heb ik er ook nog wat aan.” Het leuke aan de opleiding? “Alles wat je leert kan gelijk de volgende dag worden toegepast in het bedrijfsleven.” In de toekomst wil ze graag de bouw op.

 

Bron: Rijssen-Holtensnieuwsblad

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.