‘Een kantoorbaan is niets voor mij’

Tuncay Erdogan werkt bij Installatiebedrijf Van Dam. Momenteel is hij bezig met de bouw van een aantal woningen op een bijzondere locatie in Deventer. De oude Tropische Landbouwschool wordt verbouwd en op het terrein verrijst ook nieuwbouw.

Waar vroeger de kassen stonden, wordt straks een mooie binnentuin aangelegd. De oude school en de nieuwbouw vormen samen een carré om die tuin heen. De bouw verloopt in fases. Een deel van de grondgebonden woningen die in de school zijn gerealiseerd, wordt al bewoond. Op het terrein werken bouwvakkers op verschillende plekken. “Wij zijn nu met het installeren in de afbouwfase aangekomen. Kijk, daar zijn collega’s kabels aan het trekken voor de buitenverlichting”, wijst Erdogan. “Wij doen hier zowel de elektra als de werktuigbouwkundige installaties. Ik ben opgeleid als elektrotechnisch monteur maar in de loop van de dertien jaar dat ik nu bij Van Dam werk heb ik cursussen gedaan op gebied van water en gas. Daarom kan ik nu als leidinggevende de jongens in de e- en de w-werkzaamheden aansturen.”

Het hele interview is na te lezen op de website van Installatieprofs.nl en daar vind je ook antwoord op de vraag waarom een kantoorbaan niets voor Tuncay is!

https://www.installatieprofs.nl/nieuws/diensten-en-kennis/opleidingen-en-vakinformatie/een-kantoorbaan-is-niets-voor-mij

Tekst en beeld: Marion de Graaff, Tekstbureau ’t Kofschip

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.