Partnerschap met Veneberg Security Team

De Van Dam Groep gaat veiligere tijden tegemoet door haar partnerschap met Veneberg Security Team! Samen met Veneberg, en hun uitgebreide netwerk in Rijssen, hopen wij de veiligheid op ons bedrijventerrein te verbeteren.

Veneberg Security Team is in 2000 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een professionele beveiligingspartner voor veel ondernemersverenigingen. Samen met het Veneberg Security Team, realiseren deze verenigingen een verregaande verbetering van de veiligheid op “hun” bedrijventerreinen. Dit gebeurt vaak in de vorm van collectieve beveiliging. Naarmate er meer ondernemers op een bedrijventerrein zich aansluiten bij dit collectief, ontstaan er nieuwe mogelijkheden.

Op de foto staan van links naar rechts, Wilmer van Belzen (Projectleider bij van Dam Technisch beheer), Lidy Pieffers-van Dam (Directeur Beheermaatschappij Installatiebedrijf G. van Dam BV) en Haiko van Helsdingen (Accountmanager bij Veneberg Security Team).

Wilt u meer weten over de Van Dam Groep en/of Veneberg, check dan onze websites www.veneberg.com of www.vandamgroep.com.

 

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.