Uitleg SolarEdge bij Pluimers Isolatie

Sinds kort levert de Van Dam Groep zonnepanelen i.c.m. met een nieuw merk omvormers. Deze omvormers van SolarEdge, zorgen ervoor dat elk paneel onafhankelijk het maximale rendement oplevert. Het verschil t.o.v. traditionele systemen is dat een traditioneel systeem zich verhoudt tot het paneel met het minste rendement. Op het moment dat bij een traditioneel systeem met stringomvormers één paneel hinder ondervindt van bijvoorbeeld schaduw dan verhoudt de opbrengst van de overige panelen zich tot het paneel met de schaduw. Dit is uiteraard niet wenselijk voor u als klant, u investeert ten slotte om de maximale opbrengst uit uw installatie te halen.

De omvormers van SolarEdge werken met optimizers. Bij elk paneel wordt een losse optimizer geplaatst, deze zorgt ervoor dat elk paneel onafhankelijk zijn energie opwekt en terug levert. Door het gebruik van optimizers wordt ervoor gezorgd dat bij schaduw op één paneel de overige panelen juist wel terug blijven leveren. Daarnaast zijn de optimizers van SolarEdge kwalitatief zeer goed en erg betrouwbaar. Standaard beschikken de optimizers dan ook over 25 jaar garantie.

In het kader van de samenwerking tussen de Van Dam Groep en Pluimers Isolatie was er op woendag 18 februari een presentatie van de productspecialist van SolarEdge. De verkopers van Pluimers zijn hier bijgepraat over de voordelen en eigenschappen van de producten van SolarEdge. Zo kunnen zij de klanten goed en gericht informeren bij de aanschaf van zonnepanelen.

Heeft u vragen over de toepassing van zonnepanelen op uw woning, neem dan contact op via 0548-514341 of stuur een e-mail naar info@vandamgroep.com

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.