fbpx

Warm welkom!

Bij de Van Dam Groep willen we graag dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen. Wij zijn tenslotte een familiebedrijf waarbij saamhorigheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan.

Om te zorgen dat onze nieuwe collega’s zich nog sneller thuis voelen, ontvangen ze sinds kort een welkomstbox. Deze goed gevulde box omvat een diversiteit aan items, leuk om alvast in de Van Dam stemming te komen.

Eenmaal in dienst wordt je samen met alle andere nieuwe medewerkers van de Van Dam Groep getrakteerd op een uitgebreid ontbijt. Tijdens het ontbijt maak je kennis met de directie en je andere nieuwe collega’s en gaan we dieper in op wie we zijn en waar we als organisatie voor staan.

10 mei jl. was de eerste ontbijtbijeenkomst en deze werd ervaren als een warm welkom! Wij wensen iedereen veel werkplezier toe!

Lijkt het je nou ook leuk om voor een familiebedrijf te werken waar je met open armen wordt ontvangen? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures op www.werkenbijdevandamgroep.com

 

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.