Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Tel: 0548 – 514411
installatieservice@vandamgroep.com

Duurzaamheid

Bij het Klimaatakkoord Parijs 2020-2050 heeft Nederland, samen met 195 andere landen, de afspraak gemaakt om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen om de verdere opwarming van de aarde te beperken. Een essentieel onderdeel van de energietransitie; de overgang van energie uit fossiele brandstoffen naar volledige groene energie. Alle inwoners van Nederland zullen te maken krijgen met deze transitie naar een geheel duurzame energievoorziening in 2050.

Om dit te bewerkstelligen wil de overheid onder andere 50.000 woningen per jaar aardgasvrij maken, zodat alle woningen in 2050 op duurzame energie zijn overgegaan.

Misschien wilt u graag weten welke maatregelen u zelf kunt nemen om uw woning te verduurzamen. De Van Dam Groep denkt graag met u mee over bijvoorbeeld de aanschaf van een warmtepomp, zonnepanelen en/of zonneboiler.

Aan de linkerkant van deze webpagina kunt u, onder andere, meer informatie vinden over warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.