Meer informatie?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Tel: 0548 514341
installatieservice@vandamgroep.com

 

Financiering en Subsidies

Energie besparen door het verduurzamen van uw woning zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, uw huis wordt ook comfortabeler en de waarde ervan stijgt waarschijnlijk. Bovendien gaat uw CO2-uitstoot omlaag, wat goed is voor het klimaat. De kosten kunt u vaak terugverdienen via een lagere energierekening. Maar u dient de aanschaf- en aanlegkosten wel eerst te betalen.

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden.

Investeringssubsidie duurzame energie ISDE
Om duurzame verwarming te stimuleren, verleent te overheid subsidie bij de aankoop van onder andere zonneboilers en warmtepompen. De hoogte van de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) hangt af van het soort apparaat en van het vermogen. Het subsidiebedrag ligt tussen de €1.000 en €2.500.

Energiebespaarlening
De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Investeer slim én maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis! Een belangrijk aandachtspunt is dat de Energiebespaarlening een maximum van 75% stelt bij het financieren van zonnepanelen.

BTW-teruggave
Als u als particulier zonnepanelen koopt, kunt de btw op aanschaf en installatie (21%) terugvragen van de Belastingdienst. Voor ondersteuning bij de btw-terugvordering werkt de Van Dam Groep samen met ‘De Centrale BTW teruggave’. Deze partij kan u ondersteunen bij het gehele traject van de btw-teruggave. Wanneer u zonnepanelen aanschaft bij de Van Dam Groep dan bieden zij u deze dienst aan. Raadpleeg ook de onderstaande documenten voor meer informatie:

Meer informatie financiering energie besparen op de website van Milieu Centraal.
Meer informatie over de beschikbare subsidies in uw woonplaats op Energiesubsidiewijzer.nl.
Meer informatie over de beschikbare leningen in uw woonplaats op de website van SVn, Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting.
Meer informatie over de btw-teruggave zonnepanelen op de website van Milieu Centraal.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Toestemming