Meer informatie?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

T: 0548 – 514341
secretariaat@vandamgroep.com

Installatie APK voor woningen

Als huiseigenaar bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw woning en dus ook voor de daarin aanwezige installaties. In het belang van de veiligheid kunt u ook door de gemeente worden verplicht uw installaties te laten inspecteren en/of te vervangen door een erkend installatiebedrijf.

H01G9549

De Van Dam Groep kan u hierbij ondersteunen en ervoor zorgen dat u door juist onderhoud en inspectie over bedrijfszekere en veilige installaties beschikt. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het inspecteren van uw gasleiding en de meterkast maar ook het onderhouden van uw cv-ketel.

Wilt u ook graag beschikken over veilige installaties en loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw installaties te laten inspecteren? Laat dan nu een APK op uw installaties uitvoeren door de Van Dam Groep en zorg ervoor dat u veilig en comfortabel kunt wonen. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Waterleiding op dichtheid beproeven
  • Gasleiding op dichtheid beproeven
  • Inspectie cv-ketel
  • Meterkast optisch inspecteren, meten aarding,
    testen aardlekschakelaar

Het laten uitvoeren van een installatie APK is niet verplicht maar u ontvangt wel een officiële rapportage met uitkomsten en aanbevelingen waarmee u aan kunt tonen dat de installaties in uw woning op de juiste manier zijn geïnspecteerd en onderhouden. De Van Dam Groep is een erkende onderhoudspartij. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging Techniek Nederland en OK-CV gecertificeerd.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.