Meer informatie over ledverlichting?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

T. 0031 (0)548 – 514341
info@vandamgroep.com

Ledverlichting

Ledverlichting heeft in de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Waar vroeger de keuze en toepassingen nog gering waren, zijn tegenwoordig de mogelijkheden enorm uitgebreid. Bekende vooroordelen zoals ‘Led dat is toch van dat vieze blauwe licht?’ en ‘Led is toch onbetaalbaar?’ zijn al lang niet meer van toepassing.  Sterker nog, het verschil tussen traditionele armaturen en ledarmaturen is niet meer waarneembaar en in verschillende varianten toepasbaar. Dit maakt het aantrekkelijk voor u om te kiezen voor led, als serieus alternatief voor vervanging van uw traditionele verlichting. Led is toepasbaar bij (inbouw)spotjes, sfeerverlichting, permanente verlichting van verkeersruimtes, noodverlichting etc. Daarnaast is led ook een duurzaam alternatief voor de lange termijn, zowel voor uw portemonnee als voor een leefbare wereld.

De Van Dam Groep kan u ondersteunen bij de keuze van ledverlichting. Dit is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren zoals de leeftijd en technische staat van de armaturen maar ook van bijvoorbeeld de aantallen die vervangen moeten worden. Naast complete vervanging van armaturen biedt de Van Dam Groep ook toepassingen waarbij u bestaande armaturen om kunt bouwen naar ledarmaturen. Dit is met name van toepassing bij recent vervangen armaturen of bij armaturen die maximaal 10 jaar oud zijn. Op basis van een inventarisatie op locatie kunnen wij u een advies op maat aanbieden waarbij u de juiste afweging kunt maken bij de vervanging van traditionele verlichting door led.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.