Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

T: 0031 (548 – 514341
E: zonnepanelen@vandamgroep.com 

Zonnepanelen

Zonlicht is zeer geschikt om energie op te wekken. Stroom uit zonlicht is duurzaam, omdat bij de productie van elektriciteit geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrijkomen. Ook de Van Dam Groep heeft voor u verschillende oplossingen en toepassingen voor energie-opwekking met zonlicht.

De Van Dam Groep werkt met een aantal vaste partners om u de beste producten en pakketten te kunnen bieden. Een aantal partijen waar wij mee samenwerken zijn o.a. SolarEdge, Astronergy en Clickfit. Wanneer u zonnepanelen aanschaft bij de Van Dam Groep dan kunt u ervan uitgaan dat wij de beste kwaliteit leveren om u het hoogst mogelijke rendement te kunnen garanderen.

Bij de montage werken wij altijd conform de geldende veiligheidseisen, d.w.z. er wordt altijd een steiger opgebouwd en onze monteurs gaan altijd gezekerd in een veiligheidsharnas het dak op om de zonnepanelen te installeren.

Door de keuze voor SolarEdge garanderen wij het hoogste rendement uit uw omvormer. De omvormers van SolarEdge werken met optimizers, die ervoor zorgen dat per individueel paneel de hoogste opbrengst wordt behaald. Dit in tegenstelling tot traditionele string-omvormers waarbij de complete installatie zich regelt naar het zwakste paneel.

Ook na installatie van uw zonnepanelen bewaken wij, middels monitoring, de juiste werking van uw installatie om hiermee vroegtijdig knelpunten in uw stroomopwekking te kunnen signaleren.
De combinatie van deze elementen bij de installatie zorgen ervoor dat u een kwaliteitsproduct aanschaft bij een vertrouwde organisatie met jarenlange ervaring en kennisopbouw binnen de installatiebranche.

Wanneer u geinteresseerd bent in zonnepanelen van de Van Dam Groep of u heeft hier een vraag over, dan kunt u contact opnemen middels onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een offerteaanvraag kunt u ook onderstaand formulier gebruiken. Vult u hierbij ook het gewenste aantal panelen, de dakrichting en de afmeting van de dakpan in zodat wij u een richtprijs kunnen geven.

Stel een vraag

Vraag een offerte aanhét installatieteam

sluiten

Bel mij terug

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten?
Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.