fbpx

15 appartementen Het Landhuis Almere

Locatie: Almere
Opdrachtgever: Dura Vermeer

15 appartementen Het Landhuis Almere

In opdracht van Dura Vermeer Hengelo mag de Van Dam Groep de installaties verzorgen van 15 appartementen in Het Landhuis te Almere. Het gaat om de elektra installatie, zonnepanelen, centrale verwarming, mechanische ventilatie, de sanitaire installatie en loodgieterswerk.

Het Landhuis is straks het markantste gebouw van Het Landgoed. Hier woon je aan de bosrand en daar geniet je in alle rust van wonen op één van de mooiste plekjes van Nobelhorst. Vanaf
de groene Nobellaan zie je straks in de verte Het Landgoed  al liggen.

Achter de charmante gevel van Het Landhuis gaan 13 royale appartementen en 2 penthouses
schuil. Geen appartement is hetzelfde. De appartementen zijn voorzien van grote raampartijen en grote balkons op het zuiden, zuidwesten of westen; ze hebben allemaal zicht op het bos. Zo kun je met een glazen vouwwand van je balkon een serre of wintertuin maken en tussen de hal en de woonkamer is een zwart stalen kozijn met glasdeur mogelijk.

Architect Mieke Bosse van Scala architecten heeft alle huizen op Het Landgoed ontworpen. Met het verhaal van de heren van Nobel in haar achterhoofd liet zij zich voor Het Landhuis
leiden door de klassieke architectuur. Deze architectuurstijl is tijdloos en over de hele wereld hetzelfde. Het bekendste voorbeeld in Nederland is het paleis op de Dam. Als je straks voor Het Landhuis staat, vallen je vast een paar zaken op. De sterke symmetrie, de verhoudingen van de ramen, de opvallende gootlijsten, de donkere plint, de met grote stenen geaccentueerde hoeken en de mooie timpaan. Binnen zet het klassieke, chique karakter zich onverminderd voort.

Naar verwachting wordt in november 2018 gestart met de bouw van de appartementen.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.