fbpx

29 woningen Zuidbroek Apeldoorn

Locatie: Apeldoorn
Opdrachtgever: Groothuis Genemuiden

29 woningen Zuidbroek Apeldoorn

Voor het project  in het Zuidbroek in Apeldoorn wordt 1 juli 2018 gestart met 29 nieuw te bouwen woningen. Het gekozen thema binnen de architectuur van cluster 11 is het concept van de ‘hooiberg’. Anders gezegd, de transformatie van de hooiberg is terug te lezen in de architectuuruitstraling van de woningen. De hooiberg van vroeger had 1 functie en was eenduidig en functioneel in gebruik, het hooi bergen. De architectuur kenmerkt zich dan ook in een rustige gevelopbouw en is modern en functioneel vorm gegeven, er wordt hier gewoond.

De woningen hebben een strakke baksteenuitstraling als onderplint waarbij de overgang tot de dakrand uitgevoerd wordt in een verduurzaamd donkere Cape Cod gevelbeschieting. Alle eindgevels worden eveneens op deze wijze uitgevoerd. Daarnaast kenmerken deze moderne woningen zich door verbijzonderingen in de gevels en de daken. De woningen worden af en toe onderbroken door een ‘Volendammer’ dwarskap maar ook diverse kleuraccenten geven extra cachet en glans waarmee de woningen zich expliciet onderscheiden. In cluster 11 worden wederom de stedenbouwkundige randvoorwaarden van de gemeentelijke visie onderschreven, de filosofie van Oorspronkelijk Wonen blijft leesbaar in relatie met de voorgaande clusters 3, 6, 7, 8 en 12.

De architectonische uitstraling is functioneel modern eigentijds. Wisselende woningtypologieën leveren een complete en hoogwaardige leefomgeving.

De werkzaamheden die wij mogen uitvoeren zijn:

  • Elektra installatie
  • Centrale verwarming
  • Mechanische ventilatie
  • Sanitaire installatie
  • Loodgieterswerk

 

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.