fbpx

53 Appartementen De Plantage Zutphen

Locatie: Zutphen
Opdrachtgever: Koopmans Bouw Enschede

53 Appartementen De Plantage Zutphen

Aan de Jan Rozeboomstraat te Zutphen zijn 53 appartementen gereed. Dit stijlvolle appartementencomplex, genaamd “De Plantage”, maakt onderdeel uit van een modern stedelijk ontwerp en is gelegen in een groene omgeving. Door de zeer gunstige ligging ten opzichte van zowel het centrum van Zutphen als de diverse uitvalswegen, zijn deze woningen uitermate geschikt voor zowel jong als oud!

“De Plantage”
Het complex is opgebouwd uit 2 torens en een middengedeelte. De torens aan weerszijden tellen respectievelijk 12- en 8 appartementen; het middengedeelte bestaat uit 33 appartementen. Alle 53 appartementen in De Plantage zijn georiënteerd op het nog aan te leggen park. Het appartementencomplex telt twee ruime entrees: één in elke toren. Parkeren kan inpandig; ieder appartement heeft de beschikking over een vaste parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Tevens bevinden zich hier de individuele bergingen.

Van Dam heeft alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in het complex gemaakt.

Voor dit project is Wavin BIM Revit ingezet, kijk verder op http://ow.ly/wjNp30fH1Ge

Architect: Leijh, Kappelhoff, Seckel, van den Dobbelsteen, architecten
Opleverdatum: september 2017

 

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.