fbpx

Zorgcentrum De Klaarbeek

Locatie: Epe
Opdrachtgever: Heijmans | Woonzorg Nederland | Viattence

Zorgcentrum De Klaarbeek

Dit project betreft een nieuw en flexibel gebouw dat toekomstbestendig is. Heijmans ontwikkelde speciaal voor dit gebouw samen met opdrachtgeverWoonzorg Nederland het concept Woonzorgflex. De zorg in het woonzorgcentrum zal geboden worden door zorginstelling Viattence. Het project is in mei 2013 gestart en in gebruik genomen oktober 2014.

Het oude zorgcentrum van De Klaarbeek stamde uit de jaren zeventig en was al enkele jaren dringend aan vervanging toe. De nieuwbouw biedt plaats aan 32 bewoners met een psychogeriatrische aandoening. Deze faciliteit kon tot nu toe niet worden geboden in Epe. Daarnaast zijn er in het woonzorgcentrum 45 ruime tweekamerwoningen, die geschikt zijn voor alle vormen van wonen met zorg. Ook zijn er drie tijdelijke opvangplaatsen.

Flexibel aan te passen

Bijzonder aan het woonzorgcentrum, is dat het flexibel is aan te passen aan mogelijke veranderingen in de samenstelling van de cliëntengroep. Dankzij het drie-in-een concept Woonzorgflex, zijn de wooneenheden om te bouwen tot zelfstandig wonen, wonen met zorg of individuele zorgkamers. Doordat installaties en badkamers in elke eenheid op dezelfde plek zijn gesitueerd, zijn deze verbouwingen relatief eenvoudig en goedkoop uit te voeren.De Van Dam Groep heeft binnen dit project het complete installatiewerk gerealiseerd zowel E- als W en is daarnaast verantwoordelijke voor de service en onderhoud binnen dit project.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.