De Rusthof

Locatie: Leusden
Opdrachtgever: Gemeente Amersfoort

De Rusthof

Dit project betreft crematorium De Rusthof in Leusden. Dit gebouw is gesitueerd op de gelijknamige begraafplaats. In 2001 is dit gebouw nieuw gebouwd en met het ontwerp van het gebouw is rekening gehouden met de verschillende overtuigingen van nabestaanden. Het gebouw is zo ontworpen dat het past in het oorspronkelijke ontwerp van architect ir. C.B. van der Tak. Het gebouw heeft twee aula’s, respectievelijk met 60 en 190 zitplaatsen en zijn er 24-uurs kamers waarbij nabestaanden elk gewenst moment van de dag een bezoek kan brengen. In beide aula’s kunnen foto’s en videobeelden worden getoond op de tv-schermen aan de muur. Via een webcast kunnen ook mensen in het buitenland de dienst volgen. U kunt dan buiten definitief afscheid nemen samen met de rest van de familie.De Van Dam Groep heeft bij de nieuwbouw al het installatiewerk gerealiseerd en is daarnaast nu nog steeds betrokken bij dit project door de uitvoering van service en onderhoud.

 

 

Foto’s: EGM architecten

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten?
Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ga akkoord met het Privacybeleid van de Van Dam Groep