fbpx

Energetisch verbeteren 144 woningen

Locatie: Kampen
Opdrachtgever: Delta Wonen

Energetisch verbeteren 144 woningen

Voor de 144 appartementen aan de Jacob Catsstraat te Kampen heeft het Energieteam energetische en planmatige werkzaamheden uitgevoerd. De Van Dam Groep is samen met de Hemink Groep en Consolidated onderdeel van het Energieteam.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het volgende:
– Vervangen CV
– Aanpassen MV
– Asbestsanering
– Isoleren begane grondvloer
– Vervangen ramen en deuren
– Sausen van de buitenschil van de complexen.

Bewonerscommunicatie
Tijdens dit project is niet alleen veel aandacht besteed aan de uit te voeren werkzaamheden, maar is met name het bewonerstraject erg belangrijk. Het Energieteam neemt het gehele bewonerstraject over: van het behalen van de 70% tot aan de nazorg fase.

Wij begrijpen als geen ander dat complexe werkzaamheden erg ingrijpend zijn voor de bewoners. Door goed te informeren, communiceren en te participeren zorgen wij ervoor dat de bewoners een zo plezierig mogelijke periode hebben.

Om de 70% te behalen maken wij gebruik van een modelwoning, warme opname, kijkmiddagen, bewonersavonden en persoonlijke gesprekken.

Tijdens de werkzaamheden hebben de bewoners toegang tot een Webportaal. Hierop vinden zij alle informatie op 1 centrale plek en blijven zij up– to– date. Daarnaast is er een bewonersconsulente aangesteld die, samen met de uitvoerder, dagelijks te vinden is in Kampen om de bewoners goed te begeleiden.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.