fbpx

Groot Onderhoud 37 Woningen W. Göttelaan

Locatie: Markelo
Opdrachtgever: Viverion

Groot Onderhoud 37 Woningen W. Göttelaan

Voor 37 woningen aan de W. Göttelaan te Markelo heeft het Energieteam in opdracht van Viverion het groot onderhoud uitgevoerd. Het groot onderhoud bestond uit binnen en buiten werkzaamheden. De Van Dam Groep werkt binnen het Energieteam samen met de Hemink Groep en Consolidated.

Hieronder vindt u een opsomming van de werkzaamheden:

Buiten in de woning:
– Isoleren vloeren begane grond, spouwgevels en pannendaken
– Ramen en deuren vervangen
– Dakpannen vervangen
– Dakramen vervangen
– Schilderwerk
– Isolatie en bekleding van gevel
– Glas vervangen
– Regenpijp/dakgoten vervangen
– Vergroten berging
– Extra deuren van woonkamer naar tuin

In de woning:
– Vraaggestuurde mechanische ventilatie aanbrengen
– CV vervangen (indien nodig)

Bouwplaatsinrichting
Vanwege de beperkte ruimte in de wijk hebben wij een kleine bouwplaatsinrichting toegepast, hierdoor werd de overlast van de bewoners zoveel mogelijk beperkt. Voor de veiligheid is de ruimte afgeschermd met verduisterende hekken. De verduisterende hekken zorgden er tevens voor dat de bewoners niet tegen het bouwmateriaal aan hoefden te kijken.

Planning
De totale werkzaamheden aan de W. Göttelaan duurde 8 weken. De binnen- en buitenwerkzaamheden zijn zoveel mogelijk op elkaar afgestemd, om de overlast voor de bewoners te beperken.

Bewonerscommunicatie
Omdat er ook binnen werkzaamheden zijn uitgevoerd, was het van essentieel belang dat er tijdig en duidelijk gecommuniceerd werd met de bewoners. Samen met Viverion hebben wij de communicatie naar de bewoners verzorgt, dit bestond o.a. uit een bewonersbijeenkomst, bewonersboekje, nieuwsbrieven etc. De werkzaamheden aan de W. Göttelaan zijn feestelijk afgesloten met de bewoners.

Eindresultaat
– Meer wooncomfort
– Energiebesparing
– Minder geluidsoverlast
– Meer frisse lucht
– Veiligheid
– Gezondere en mooiere woning

Kijk voor meer informatie ook op www.energieteam.nl

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.