fbpx

Het Hof

Locatie: 's-Hertogenbosch
Opdrachtgever: Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier

Het Hof

Binnen dit project, Het Hof in ‘s-Hertogenbosch, worden 42 koopappartementen, 224 huurappartementen, commerciële ruimte ca. 1500 m² gerealiseerd.
Aan de Hofvijver, op de hoek van de Onderwijsboulevard en de Vlijmenseweg is het mogelijk om vanaf medio 2017 in een van de 266 appartementen in Het Hof te wonen.

De nieuwste appartementen van het Paleiskwartier hebben allen een mooie buitenruimte, in diverse prijsklasses, zowel koop als huur. Onder het appartementengebouw bevindt zich een 2-laagse volledig verdiepte parkeergarage.  De woningen in Het Hof variëren in formaat van 60 tot ruim 100 m², enkele penthouses beslaan zelfs 200 m². Op de begane grond aan de zijde van de Onderwijsboulevard en aan de Hofvijver worden commerciële ruimtes gerealiseerd, een bijzondere plek die de levendigheid in de buurt een boost geeft.

De Van Dam Groep realiseert binnen dit project het totale installatiewerk, zowel E- als W-installaties.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.