fbpx

Kantoorpand Actium

Locatie: Assen
Opdrachtgever: Stichting Actium

Kantoorpand Actium

Woningcorporatie Actium heeft in Assen een nieuw kantoorpand gebouwd. Het nieuwe kantoorpand biedt ruimte aan 160 van de 180 medewerkers.
De Van Dam Groep heeft binnen de nieuwbouw van het project het totale installatiewerk gerealiseerd. Binnen het kantoorpand is ook het BaOpt systeem toegepast. Dit systeem is een nieuwe manier om het binnenklimaat van gebouwen optimaal te regelen. Het zorgt voor een constante en optimale kwaliteit en temperatuur van de lucht in de werkruimt, een optimaal comfort zonder tocht of koudeval en een energiebesparing van minstens 25%. BaOpt is gebaseerd op natuurlijke principes. BaOpt zorgt ervoor dat in een ruimte de gelaagdheid in de lucht verdwijnt en alle fysiek eigenschappen gelijk worden. Dit is een totaal andere benadering dan de traditionele aanpak.

Kijk ook voor meer informatie over dit systeem op www.baopt.nl

Na de realisatie van de installaties binnen dit project is de Van Dam Groep ook verantwoordelijk voor de service en onderhoud aan de installaties binnen dit gebouw.

 

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.