Nieuwbouw kantoor De Office ‘s-Hertogenbosch

Locatie: 's-Hertogenbosch
Opdrachtgever: Van de Ven Bouw en Ontwikkeling

Nieuwbouw kantoor De Office ‘s-Hertogenbosch

Het nieuwbouwproject omvat alle installatie technische werkzaamheden van het gehele gebouw. De verdiepingen zijn als kantoortuin ontworpen met een mogelijk tot een indeelbaarheid van 1,8/3,6m.
De ventilatie is uitgevoerd middels een luchtbehandelingskast op de 7e verdieping, deze is voorzien van warmteterugwinning. Op de verdiepingen wordt het klimaat beheerst door middel van na-geregelde inductie-units in het plafond. De begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming. De warmte en koude levering wordt extern centraal opgewekt en aangeleverd.
De verlichting is volledig in LED uitgevoerd en is centraal bedienbaar. De gebouwbediening/domotica is volledig gekoppeld met de regeltechniek.
Het project is geheel middels BIM uitgewerkt.

Aantal bouwlagen: 7 stuks
Totaal m2: 5640 m2
Ontwerp: Van Dam a.d.h.v. een prestatie omschrijving
Start bouw: maart 2017
Oplevering: december 2017
Opdrachtgever: Van de Ven Bouw en Ontwikkeling
Architect: Architecten CIE Amsterdam

Hét installatieteam Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten?
Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ga akkoord met het Privacybeleid van de Van Dam Groep