fbpx

Patiowoningen Joure

Locatie: Joure
Opdrachtgever: Vazet Realisatie en Creatie

Patiowoningen Joure

In opdracht van Vazet realisatie en creatie worden in Joure 12 patiowoningen gebouwd. Jorritsma bouw is verantwoordelijk voor de bouw van de woningen en de Van Dam Groep is gekozen om de installaties aan te brengen.  De woningen zijn gasloos en worden voorzien van een waterpompinstallatie. Verder worden de woningen volledig uitgevoerd met vloerverwarming, die per vertrek te regelen is. Op het dak van de woningen worden zonnepanelen aangebracht.

 

Joure is geen dorp, ook geen stad, maar een Vlecke. Een Vlecke is van oudsher een plaats met een stedelijk karakter waarbij historische stadsrechten ontbreken. Al in 1466 kreeg Joure marktrecht; de befaamde Jouster Merke (iedere 4e donderdag in september) trekt nu nog steeds duizenden bezoekers. Veel monumenten en bezienswaardigheden herinneren aan een rijk ambachtsverleden. Bekend zijn Egbert Douwes, de grondlegger van het huidige Douwe Egberts-concern maar zeker ook de vele klokkenmakers, meubelmakers en scheepsbouwers. De smalle steegjes en de historische panden aan de Midstraat laten zien dat Joure een waardevolle plaats was in vroegere tijden. Maar ook vandaag de dag staat Joure bol van evenementen en bedrijvigheid.

Persoonlijk en comfortabel wonen in de 12 levensloopbestendige woningen. De woningen liggen in de wijk Suderfjild (Zuiderveld). Zuiderveld is tijdens de jaren zestig en zeventig gebouwd, met wonen als hoofdfunctie. Naast wonen zijn er ook andere functies aanwezig in deze wijk, zoals scholen, supermarkten en zorgvoorzieningen. In de directe nabijheid is een supermarkt aanwezig en op loopafstand bevindt zich de hoofdwinkelstraat van Joure. De 12 woningen zijn gesitueerd rondom een centraal hof en richten zich naar de groene omgeving. De woningen worden ontsloten vanaf de Koningin Julianalaan. Elke woning heeft aan de voorzijde, op eigen kavel, een opstelplaats voor een auto met een optie voor een carport. De inpandige berging voor bijvoorbeeld uw fiets, is zowel vanaf de straatzijde als vanuit de keuken bereikbaar

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.