fbpx

SKF Nieuwegein

Locatie: Nieuwegein
Opdrachtgever: CBRE

SKF Nieuwegein

De brandmeldinstallatie in het pand SKF te Nieuwegein is in opdracht van CBRE vervangen. De gehele brandmeldinstallatie is vervangen terwijl SKF haar werkzaamheden gewoon kon uitvoeren. Dit kon tot stand komen door goed overleg tussen de betrokken partijen. Het pand bestaat uit 15.331 m2 oppervlakte met zowel industriefunctie als kantoorfunctie.

Hoewel er vanuit het bouwbesluit ‘’niet automatische bewaking’’ word geëist voor dit pand is er van de gebruiker uit voor dit pand ‘’volledige bewaking’’ geëist. Hiervoor hebben we een Hertek centrale met vier lussen toegepast, een bedienpaneel bij de receptie en een geografisch paneel bij de brandweeringang. De ontruiming bestaat uit een type A systeem.

Oplossing

Omdat de hallen vol staan met grote machines zou het lastig worden om automatische melders bovenin te plaatsen. Hierdoor is besloten om in de hallen beams te plaatsen. Het grote voordeel van de beams is dat we met montage alleen aan de zijkanten van de hallen werkzaam waren waardoor dit weinig overlast gaf voor de gebruiker. Ook voor onderhoud was het gebruik van beams makkelijker.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.