fbpx

Vechtkade 2 Ommen

Locatie: Ommen
Opdrachtgever: Van Schijndel Bouwgroep

Vechtkade 2 Ommen

In navolging van de projecten Vechtkade fase 1, het 11 april plein en de Hema in Ommen, hebben wij nu ook de opdracht ontvangen voor 18 zeer luxueuze appartementen aan de Vecht.
Onder deze appartementen wordt een parkeerkelder gerealiseerd, welke middels een hellingbaan verbonden wordt met de parkeerkelder van fase 1.

Net als in fase 1, beschikken de bewoners ook in dit gebouw weer over een fietslift.

Voor dit werk hebben wij voor de ontwikkelaar Artica eerst het advieswerk gedaan en bestektekeningen gemaakt, vervolgens hebben wij de opdracht voor realisatie ontvangen van de van Schijndel bouwgroep.

De appartementen hebben mogelijkheden tot elektrisch laden voor de auto en elk appartement heeft haar eigen installatie voor zonnepanelen op het dak.

Naast de zeer uitgebreide basisinstallatie, zijn middels koperkeuzes de meest uiteenlopende keuzes gemaakt, waardoor ook dit weer een

bijzonder project wordt volop uitdagingen.

We starten eind dit jaar en verwachten tot eind 2019 hier werkzaam te zijn.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.