fbpx

Veeneslagen is klaar voor de toekomst

Dankzij de verzwaring van het elektriciteitsnet door Enexis, is de wijk Veeneslagen in Rijssen binnenkort klaar voor de toekomst!

Tijd om zelf in actie te komen en je huis te verduurzamen. Wat dacht je van een hybride warmtepomp in combinatie met zonnepanelen? Wij geven je graag passend en vakkundig advies.

Bij de Van Dam Groep kunt u terecht voor de aanschaf van een (hybride) warmtepomp. Wij leveren, monteren en onderhouden warmtepompen van verschillende merken waaronder Remeha, Mitsubishi, Daikin en Intergas.

Omdat iedere woonsituatie weer anders is, levert de Van Dam Groep maatwerk. Vul ons offerteaanvraagformulier en vermeld daarbij ‘Actie Veeneslagen’ en wij voorzien u van gratis advies op maat. Als totaalinstallateur verzorgen wij voor u het gehele proces van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Meer informatie over onze servicecontracten tref u hier.

Informatie over warmtepompen en meer

Meer informatie over de verschillende soorten warmtepompen, de aantrekkelijke subsidiemogelijkheden of andere duurzame technieken kunt u hier uitgebreid lezen.

Wij zijn gecertificeerd

Met de BRL 6000-21 is de Van Dam Groep gecertificeerd voor het ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden van warmtepompen. Dit certificaat borgt de aanleg en het onderhoud van energiecentrales van bodemenergiesystemen. Naast de KvINL BRL 6000-21 is De Van Dam Groep NVKL en F-gassen gecertificeerd en geregistreerd in het Centraal Register Techniek.Daikin Intergas Remeha Mitsubishi Electric

 

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.