Wij zijn een (h)echt familiebedrijf dat is opgericht in 1935.
Wat voeg jij toe aan 84 jaar ervaring?
Wij zijn namelijk voortdurend op zoek naar gedreven en enthousiaste collega’s die ons team komen versterken en bij willen dragen aan het succes van onze organisatie. Want samen komen we verder.
Bekijk alle vacatures

Van Dam als werkgever

Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Betrouwbaar, transparant en deskundig. Met een groot aantal gemotiveerde vakmensen werken wij aan uitdagende projecten en verlenen we service en onderhoud in heel Nederland.

De Van Dam Groep bestaat uit Installatiebedrijf G. van Dam, Van Dam Technisch Beheer en De Leeuw Installaties. Door een hechte samenwerking tussen deze bedrijven bedient de Van Dam Groep diverse klanten in een groot geografisch gebied. Zo werken we samen aan projecten op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, domotica, brand- en inbraakbeveiliging. Ook besteden we de laatste jaren steeds meer aandacht aan duurzame technieken en energiemanagement.

De verschillende specialismen kennen andere producten, processen en collega’s. Hierdoor biedt de Van Dam Groep een grote diversiteit aan functies en veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Meer weten?

Bekijk onze vacatures

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten?
Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ga akkoord met het Privacybeleid van de Van Dam Groep