Waarom werken op onze projecten?

Omdat het een fijne plek is om te werken

Op onze projecten hebben we de boel goed voor elkaar. We hebben kwalitatief goed gereedschap en materiaal om mee te werken. We zorgen dat het bedrijfsvervoer uitstekend geregeld is, zodat je veilig en comfortabel naar het project reist. Ook vinden we het belangrijk dat je werkkleding in orde is.

 

 

Omdat we mooie technische installaties maken

Op jouw project ben je, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het aanleggen van zowel werktuigkundige als elektrotechnische installaties. Dagelijks werk je aan de realisatie of renovatie van mooie projecten, zoals verzorgingstehuizen, schoolgebouwen, appartementen of kantoren. Als vakman heb je veel vrijheden in je werk. Mede dankzij jouw technische kennis en ervaring zetten we een eindresultaat neer waar we trots op zijn.

Omdat we met én van elkaar leren

Er is alle ruimte om de beste te worden en/of te blijven in je vak. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Je kunt bij ons beginnen als monteur en doorgroeien naar leidinggevende bouw, werkvoorbereider of zelfs projectleider. Ook kun je je verder specialiseren in een bepaald vakgebied. Jouw toekomst bepaal jezelf. We doen er alles aan om jou in je kracht te zetten. Daarom bieden wij je alle mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen.  Je hoeft het niet alleen te doen, want veel collega’s leren met je mee.

 

Omdat we werken in teamverband

We werken hard, maar vinden contact met collega’s erg belangrijk. Wij geloven erin dat een goede samenwerking en werksfeer op het project leidt tot het beste resultaat.

Kom jij onze installatieteams versterken?

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten?
Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ga akkoord met het Privacybeleid van de Van Dam Groep