fbpx

Duurzame technieken

Bij het Klimaatakkoord Parijs 2020-2050 heeft Nederland, samen met 195 andere landen, de afspraak gemaakt om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen om de verdere opwarming van de aarde te beperken. Een essentieel onderdeel van de overgang van energie uit fossiele brandstoffen naar volledige groene energie. Alle inwoners van Nederland zullen te maken krijgen met deze transitie naar een geheel duurzame energievoorziening in 2050.

De Van Dam Groep is ook uw aanspreekpunt voor duurzame technieken. In de afgelopen jaren heeft de Van Dam Groep, met name op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing ruime ervaring opgedaan en hierop afgestemde (producten) en diensten ontwikkeld.

Zonnepanelen met duurzaamheidslening

De Van Dam Groep denkt graag met u mee om duurzame technieken in woningen en zakelijke gebouwen toe te passen om zodoende een goed werk- en/of leefklimaat te realiseren waarbij het milieu zoveel mogelijk wordt ontzien. Bij de vervanging van producten gebruiken wij bij voorkeur kwalitatief goede materialen, om de beste duurzaamheid voor onze opdrachtgevers te kunnen garanderen. Bij ontwikkelingen wordt actief ingespeeld op vragen vanuit de markt, zo levert de Van Dam Groep energiemonitoring, zonnepanelen en warmtepompen.

Lees verder over warmtepompen, zonnepanelen en meer

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.