fbpx

Opleidingen

Opleiden: investeren in de toekomst
Een behaaglijk klimaat is plezierig. Voor een goed en gezond binnenklimaat zijn er allerlei installaties. Denk aan verwarmingsinstallaties, gasinstallaties, drinkwatervoorzieningen, airconditioning en riolering. Voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van deze installaties moet is een opleiding in de installatietechniek nodig. Met een diploma van deze opleiding kun je aan het werk.

Vakmensen
Er is een groeiende behoefte aan vakmensen die al deze installaties kunnen ontwerpen, installeren en onderhouden. In de installatietechniek kun je verschillende beroepen uitoefenen. Bij die verschillende beroepen zijn weer afzonderlijke beroepsopleidingen. Een goede kennismaking met de praktijk is tijdens zo’n opleiding natuurlijk erg belangrijk. De opleiding installatietechniek werkt daarom samen met het praktijkopleidingscentrum van de Van Dam Groep in Rijssen. Hierdoor beschikken we over beroepspraktijkvormingsplaatsen (stage) zodat je genoeg praktijkervaring op kunt doen.

Beroepspraktijkvormingsplaatsen
Naast de beroepspraktijkvormingsplaatsen (stage) staat het praktijkopleidingscentrum ook open voor eigen personeel en maatwerkcursussen bestemd voor personeel van andere ondernemingen. In korte trajecten leren ervaren praktijkopleiders en docenten de cursisten nieuwe vaardigheden en technieken.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Bel met 0548 51 44 11 of stuur uw mail aan info@vandamgroep.com.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.