fbpx

Van Dam Groep neemt Schipper installatie over

Met ingang van 16 november jl. heeft de Van Dam Groep Schipper Installatie bv uit Huizen overgenomen. Schipper Installatie is een totaalinstallateur met een eigen service en onderhoud afdeling.

Lidy Pieffers, directeur Van Dam Beheer over de overname: “Om onze klanten in het westen van het land nog beter te kunnen voorzien van service en onderhoud aan hun installaties, zijn wij op zoek gegaan naar een geschikt bedrijf om deze toe te voegen aan onze huidige bedrijfsactiviteiten. Vanaf het eerste contact met eigenaar Sjaak Schipper van Schipper Installatie was het gevoel goed. Schipper Installatie is net als ons een familiebedrijf, een volwaardige totaalinstallateur waarbij net als bij de Van Dam Groep kwaliteit en de klant centraal staan.”

De Van Dam Groep telt nu 380 medewerkers, verdeeld over de volgende bedrijven: Installatiebedrijf G. van Dam, Van Dam Technisch Beheer (met vestigingen in Rijssen en Rosmalen), De Leeuw Installaties en Schipper Installatie. Voor de 18 medewerkers van Schipper Installatie zal er weinig veranderen, de bedrijfsnaam, locatie en werkzaamheden blijven ongewijzigd. Echter streven we natuurlijk wel naar bijkomende synergie-effecten.

Met de overname van Schipper Installatie wil de Van Dam Groep haar klanten in het westen van het land nog beter voorzien van service en onderhoud aan hun installaties. Beide partijen kijken vol vertrouwen uit naar een succesvolle samenwerking!

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.