fbpx

Airconditioning

Bent u van plan om een airco aan te schaffen? De Van Dam Groep levert, monteert en onderhoudt airconditioners. Onze hoofdmerken zijn Mitsubishi, Daikin, Samsung, Haier en Carrier.

U koopt bijvoorbeeld bij ons een enkele airco unit van Haier al vanaf
€ 2.095,- inclusief montage en inclusief btw. Onder andere de lengte van benodigde koelleiding, een eventuele extra groep in de meterkast en andere extra’s hebben invloed op de prijs. Vul ons offerteaanvraagformulier in en wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van enkele unit, een multi split of andere toepassingen. Omdat iedere woonsituatie weer anders is, levert de Van Dam Groep maatwerk. Als totaalinstallateur begeleiden wij u bij het gehele proces van ontwerp tot realisatie en onderhoud.

Wist u dat u een airco ook als warmtepomp kunt gebruiken? Een airco kan namelijk niet alleen koelen in de zomer, maar ook verwarmen in de winter!

Met airconditioning kunt u het binnenklimaat geheel naar uw eigen hand zetten, het hele jaar door. Dit alles met één compact apparaat. Wist u trouwens dat moderne airconditioners ook heel stil zijn? Je hoort ze nauwelijks.

Wij zijn gecertificeerd

De Van Dam Groep levert, monteert en onderhoudt systemen voor verschillende ruimtes, of dit nu een woning of een bedrijfspand betreft. Daarnaast beschikken wij over de noodzakelijke certificering conform de F-gassen verordening. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief, goed geïnstalleerd systeem.

Daikin Mitsubishi Haier Carrier Samsung

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.