fbpx
Wie zijn wij
Wie zijn wij?

Op installatiegebied zijn wij een deskundige partner

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen, installeren of onderhouden het. Of het nu gaat om elektrotechnische installaties, klimaatinstallaties, duurzame technieken of bijvoorbeeld systeemautomatisering. Dat schreeuwen we echter niet van de daken. Want zo zijn we niet bij Van Dam Groep.

Hoe we wel zijn?

Serieus met ons vak bezig, en toch altijd in voor een lolletje. Onze afspraken komen we graag na. Wat we zeggen, doen we. Onze klanten en collega’s kunnen op ons rekenen. Ook dat is kwaliteit.

Bij ons kun je je hart ophalen aan de nieuwste technieken. We zijn creatief in het bedenken van oplossingen, zijn graag geïnformeerd over de nieuwste snufjes op ons vakgebied en willen dat iedere medewerker zich op zijn plek voelt. Daar werken we samen hard aan en doen we graag ons best voor.

De Van Dam Groep bestaat uit Installatiebedrijf G. van Dam, Van Dam Technisch Beheer, De Leeuw Installaties en Schipper Installatie. Ondernemend zijn we al meer dan 85 jaar. Met oog voor kwaliteit, de klant en de medewerker. Door onze hechte samenwerking, kunnen we diverse klanten in een groot geografisch gebied bedienen. Met de laatste jaren steeds meer aandacht voor duurzame technieken en energiemanagement. Afwisseling genoeg dus. Bij ons kun je je als medewerker ontwikkelen op verschillende vakgebieden en in verschillende functies. Mogelijkheden en kansen zijn er altijd bij de Van Dam Groep!

Anouk

Meer weten over ons?

We vertellen je graag wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen.
Meer weten?
Liever eerst nog meer informatie? Onze collega Anouk is bereikbaar!
Anouk
Anouk
HR-adviseur
06-30298865

Solliciteer direct

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Vacature aanraking
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Max. bestandsgrootte: 50 MB.