fbpx

Meer informatie

Wilt u weten wat de Van Dam Groep voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op:

T: 0031 (0)548 51 44 11
E: info@vandamgroep.com

Over de Van Dam Groep

De Van Dam Groep staat al sinds 1935 klaar voor haar klanten en medewerkers. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, domotica, brandveiligheid, duurzame technieken en energiemanagement, kunnen wij u een compleet installatiepakket aanbieden. We leveren vakmanschap en kwaliteit op onze bouwprojecten én in onze service-en onderhoudsdiensten. Dat we kwaliteit leveren, wordt erkend door de vele certificaten die wij bezitten.

Met zo’n 400 medewerkers behoren we tot één van de grotere organisaties binnen de installatiebranche. De Van Dam Groep omvat de volgende bedrijven: Installatiebedrijf G. van Dam gevestigd in Rijssen, Van Dam Technisch Beheer (met vestigingen in Rijssen en Rosmalen), De Leeuw Installaties uit Rijssen en Schipper Installatie uit Huizen. Vanuit de gedachte “alleen ga je sneller, samen kom je verder” zoeken we synergie.

Historie

Het Installatiebedrijf is in 1935 opgericht door Gerrit van Dam. Begonnen als loodgietersbedrijf, werden hier al snel disciplines als verwarming, elektra en ventilatie aan toegevoegd.

In 1992 zijn Schulten uit Raalte, Flim uit Rijssen, Joldersma uit Almelo en Smid uit Sellingen toegevoegd aan de groep. Vele jaren later in 2000 is De Leeuw Installaties overgenomen en in 2022 is Schipper Installatie verwelkomd als nieuw ‘familielid’.

Ondanks de groei in het aantal medewerkers, hebben wij ons gemoedelijke en sociale karakter kunnen behouden. Onze focus ligt nog steeds op het leveren van vakmanschap en kwaliteit, de basis om te bouwen aan duurzame relaties, waarbij u als klant centraal staat.

Nu, bijna 90 jaar later, staat de derde generatie aan het roer van ons familiebedrijf. Met de huidige thema’s als duurzaamheid en energietransitie liggen er voldoende kansen en uitdagingen voor de installatiebranche in het verschiet. Wij zien de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

Wil je weten hoe het is om bij de Van Dam Groep te werken? Bekijk dan eens onze website www.werkenbijdevandamgroep.com

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.