Meer informatie

Wilt u meer te weten komen over wat de Van Dam Groep voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via:

T: 0031 (548) – 514411
E: info@vandamgroep.com

Over de Van Dam Groep

De Van Dam Groep is opgericht in 1935 als loodgietersbedrijf. Door de jaren heen zijn daar de disciplines verwarming, elektra en ventilatie aan toegevoegd.

oude bus Van Dam (Mobile)

Door verschillende overnames van installatiebedrijven in de regio, Schulten uit Raalte, Flim uit Rijssen, Joldersma uit Almelo en Smid uit Sellingen is de Van Dam Groep in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de organisatie in de huidige vorm. Onder andere door deze overnames is de Van Dam Groep nu een alom gerespecteerd totaal- installatiebedrijf dat zijn werkterrein heeft in een groot gedeelte van Nederland.

In 2000 is De Leeuw Installaties uit Rijssen toegevoegd aan de Van Dam Groep. In 2006 opende het filiaal in Rosmalen haar deuren. Door een hechte samenwerking tussen de verschillende bedrijven is het werk- terrein technisch en geografisch sterk uitgebreid.

Met ruim 320 medewerkers behoort de Van Dam Groep tot één van de grotere en toonaangevende organisaties binnen de installatiesector in Nederland. Mede door de jarenlange ervaring en kennisopbouw heeft de Van Dam Groep een belangrijke positie verworven binnen de Nederlandse markt.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten?
Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ga akkoord met het Privacybeleid van de Van Dam Groep