Meer informatie

Wilt u meer te weten komen over wat de Van Dam Groep voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via:

T: 0031 (548) – 514411
E: info@vandamgroep.com

Over de Van Dam Groep

oude bus Van Dam (Mobile)

Wij zijn de Van Dam Groep

Met ruim 350 medewerkers is de Van Dam Groep een van de grotere en leidende organisaties in de installatiesector in Nederland. Door onze jarenlange ervaring en kennis heeft de Van Dam Groep een belangrijke positie ingenomen op de Nederlandse markt.

Geschiedenis

In 1935 zijn wij opgericht als loodgietersbedrijf en in de loop van jaren zijn daar disciplines als verwarming, elektra en ventilatie aan toegevoegd.

Door verschillende overnames van installatiebedrijven in de regio, Schulten uit Raalte, Flim uit Rijssen, Joldersma uit Almelo en Smid uit Sellingen is de Van Dam Groep in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de organisatie in de huidige vorm. Onder andere door deze overnames is de Van Dam Groep nu een alom gerespecteerd totaal- installatiebedrijf dat zijn werkterrein heeft in een groot gedeelte van Nederland.

In 2000 is De Leeuw Installaties uit Rijssen toegevoegd aan de Van Dam Groep. In 2006 opende het filiaal in Rosmalen haar deuren. Door een hechte samenwerking tussen de verschillende bedrijven is het werkterrein technisch en geografisch sterk uitgebreid.

Nu

De laatste jaren komt steeds meer de nadruk te liggen op duurzame keuzes. Keuzes voor duurzame materialen, installaties en slimmere oplossingen. Hier kunnen en willen wij een helder en reëel advies in geven. Wij willen oplossingen bieden die langere tijd meegaan en vinden het daarom belangrijk dat wij voor langere tijd een relatie aangaan met onze opdrachtgevers én onze medewerkers.

Onze organisatie bestaat uit betrokken mensen die betrouwbaar zijn en deskundig. Daarnaast kunnen wij door de grote diversiteit aan functies, producten en processen veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bieden. Gelukkig hebben wij ons sociale en gemoedelijke karakter kunnen behouden.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Toestemming