Meer informatie

Wilt u meer te weten komen wat de Van Dam Groep voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via:

T: 0031 (548) – 514411
E: info@vandamgroep.com

Missie en Visie

Missie

Wij zijn een installatiegroep die zijn wortels heeft in het Twentse Rijssen. In de installatietechniek zijn wij zowel trendsetter, als trendvolger.
Als trendsetter in de vorm van onze gekozen installatie-mogelijkheden c.q. technieken, als trendvolger voor wat betreft de mogelijkheid van toepassing van de gekozen energievorm in de installatietechniek. Wij willen voor onze klanten, al naar gelang hun wens of behoefte, hierin ondersteunen. Onze missie en visie is dan ook dat wij door middel van onze openheid en deskundigheid een betrouwbare partner willen zijn bij zowel de voorbereiding, als de uitvoering van projecten in Nederland. Voor wat betreft de kwaliteit, kunnen wij een beroep doen op onze zeer gemotiveerde en deskundige medewerkers die iedere keer weer aantonen dat door scholing en inzet ieder project weer tot tevredenheid van opdrachtgevers opgeleverd wordt.

Visie

De Van Dam Groep ziet diverse ontwikkelingen in de branche en in de markt. Onder andere ketenintegratie, energievoorziening, energiemanagement, strengere milieuwetgeving, nieuwe technologieën, duurzaamheid en MVO zijn belangrijke ontwikkelingen die maken dat installaties een steeds belangrijkere rol en een groter aandeel gaan vormen in het bouwproject. Dit zal ook richting de toekomst steeds verder ontwikkelen. De installaties worden daardoor steeds ingewikkelder waardoor de rol van de installateur verandert van onderaannemer naar partner. De installaties vormen een steeds groter deel van het totale bouwproces, kosten, tijdspad en ontwerp van een project.  Door openheid en deskundigheid wil de Van Dam Groep een betrouwbare partner zijn binnen dit traject van de realisatie van deze projecten in heel Nederland. Om de kwaliteit binnen dit traject te waarborgen beroepen wij ons op onze zeer gemotiveerde en deskundige medewerkers. Door de optimalisatie van het kennisniveau en het bewerkstelligen van kennisdeling willen wij elk project tot tevredenheid van onze opdrachtgevers opleveren.

hét installatieteam

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten?
Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ga akkoord met het Privacybeleid van de Van Dam Groep