fbpx

Meer informatie?

Wilt u ook uw gebouw laten controleren of uw voldoet aan de huidige geldende wet- en regelgeving, neem dan vrijblijvend contact op met Koos Kiela op telefoonnummer 0548 51 44 11.

Brandbeveiliging

Hoe brandveilig zijn uw gebouwen?

Brandveiligheid is een essentieel onderdeel in het kader van de veiligheid van gebouwen.Gebouwbeheerders dienen niet alleen te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, maar vaak ook aan aanvullende regelingen van verzekeraars. Het spreekt voor zich dat de veiligheid van het gebouw van belang is voor huurders, werknemers of gebruikers.

Brandveiligheid, Norm, Brandveilig, Van Dam Groep

Om te controleren of de bouwkundige-, installatietechnische- en organisatorische veiligheidsaspecten van gebouwen voldoen aan de gestelde normen is de NEN 6059 brandveiligheid gepubliceerd. Dit is een norm om inzicht te krijgen in het niveau van brandveiligheid van de gebouwen en de mogelijke uit te voeren vervolgacties. Wilt u meer informatie over de brandveiligheid in uw gebouwen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.