fbpx

Duurzame installaties

Bij de Van Dam Groep kunt u terecht voor advies over en de installatie van verschillende (duurzame) installaties voor uw woning.

Denk hierbij aan cv-ketels, hybride en all electric warmtepompen, zonnepanelen en warmtepompboilers/zonneboilers.

Heeft u een verduurzamingsvraagstuk of is uw huidige installatie aan vervanging toe? Vraag dan een offerte aan via ons offerteaanvraagformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verduurzamen doen we samen

Bij het Klimaatakkoord Parijs 2020-2050 heeft Nederland, samen met 195 andere landen, de afspraak gemaakt om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen om de verdere opwarming van de aarde te beperken. Een essentieel onderdeel van de energietransitie; de overgang van energie uit fossiele brandstoffen naar volledige groene energie. Alle inwoners van Nederland krijgen te maken met deze transitie naar een geheel duurzame energievoorziening in 2050.

Om dit te bewerkstelligen wil de overheid onder andere 50.000 woningen per jaar aardgasvrij maken, zodat alle woningen in 2050 op duurzame energie zijn overgegaan.

Wil u weten welke maatregelen u zelf kunt nemen om uw woning te verduurzamen? De Van Dam Groep denkt graag met u mee over bijvoorbeeld de aanschaf van een (hybride of all electric) warmtepomp, zonnepanelen en/of warmtepompboiler/zonneboiler.

Heeft u een verduurzamingsvraagstuk of is uw huidige installatie aan vervanging toe? Vraag dan een offerte aan via ons offerteaanvraagformulier.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.