fbpx
Leidinggevend monteur

Vakmensen aan het woord

Leidinggevend monteur Emile

Leidinggevend monteur Emile beantwoordt de Drie Vragen op Vrijdag: “Ik zorg graag dat alles zo goed mogelijk voorbereid is”

In zijn dagelijkse werk geeft Emile leiding aan monteurs, heeft hij zicht op de voorbereiding, voortgang en kwaliteit van projecten en voert hij zelf ook installatiewerkzaamheden uit. Meer weten over zijn werkervaring? Lees snel verder!

Welk soort projecten vind je het meest uitdagend om aan te werken als leidinggevend monteur, en waarom?

“Ik vind het tof om te werken aan utiliteitsprojecten. Je werkt hierbij vaak in grote technische ruimtes met enorme WKO-opstellingen en veel hydraulische schakelingen die moeten worden aangebracht. Daar wordt vaak net wat meer denkwerk bij vereist dan bij bijvoorbeeld woningbouwprojecten.”

Hoe houd je jezelf en je team gemotiveerd en gefocust?

“Ik zorg ervoor dat alles op de bouw goed voor mekaar is. Denk hierbij aan de materialen en de juiste tekeningen op tijd aanwezig te laten zijn. Ook een schone werkplek is iets dat ik belangrijk vind en waar ik veel aandacht aan besteedt. Verder vind ik het belangrijk dat ik duidelijke afspraken maak met monteurs, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn. Dat werkt erg prettig.”

Wat vind je het leukst aan je functie als Leidinggevend monteur?

“Ik vind het leuk dat ik ruimte krijg om mijn eigen ideeën te implementeren, waardoor werkzaamheden soms makkelijker en sneller uitgevoerd kunnen worden.”

Tune in op onze socials en leer meer Van Dam’ers kennen bij Drie Vragen op Vrijdag! Lijkt het jou ook leuk om bij Van Dam te werken? Reageer vandaag nog op een van de vacatures!