@@ -1,161 +0,0 @@ Traineeship - Van Dam Groep
Traineeship
Technisch traineeship

Heb jij je MBO of HBO diploma op zak? En wil je nu gaan ontdekken waar jouw hart ligt in de techniek? Volg dan het Van Dam traineeship. Je krijgt de kans om op verschillende locaties ervaring op te doen en ontvangt de persoonlijke begeleiding die jij verdient.

Samen investeren in onze toekomst. Dat vinden wij belangrijk. Daarom heeft de Van Dam Groep een speciaal opleidingsprogramma samengesteld waarin we werk maken van jouw ontwikkeling, zowel persoonlijk als werkgerelateerd. In dit traineeship krijg je de unieke kans om diverse vakgebieden binnen de Van Dam Groep te ontdekken.

Hoe werkt het traineeship bij de Van Dam Groep?

 • Jouw traineeship start direct op je eerste werkdag en loopt 1 jaar. In dat jaar werk je mee op verschillende afdelingen.
 • Een traineeship is bij ons altijd maatwerk. Met jouw ambitie en achtergrond als uitgangspunt bepalen we vooraf samen bij welke onderdelen je aan de slag gaat. Zo leer je alle facetten kennen van de functies waarvoor jij in aanmerking wilt komen.
 • Van jouw ervaren collega’s krijg je deskundige en persoonlijke begeleiding. Daarnaast faciliteren we je in de benodigde opleidingen.

Word je bijvoorbeeld het liefst servicemonteur of ben je liever werkzaam als installateur? Geef je de voorkeur aan brand- en beveiligingssystemen of gaat je hart sneller kloppen van het aanleggen van installaties voor warmte en water? Doorgroeien naar werkvoorbereider? Er is zoveel mogelijk bij Van Dam Groep!

De voordelen van werken bij de Van Dam Groep

Werken bij de Van Dam Groep betekent prettig samen werken in een familiebedrijf dat al 85 jaar een gevestigde naam is. Ondanks dat we één van de grootste installatiebedrijven in de regio zijn, ervaar je bij ons nog dagelijks het familiaire en sociale karakter. Bij ons heb je het goed voor elkaar. Kwaliteitsmateriaal, fijne collega’s en volop ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. En natuurlijk interessante projecten bij uiteenlopende klanten. Variatie genoeg! De klus samen klaren op een manier die bij ons past. Dat is de kracht van de Van Dam Groep.

Dit heb jij in huis

 • Een MBO of HBO opleiding richting techniek.
 • De bereidheid om je te (blijven) ontwikkelen in jouw vakgebied.

Dit mag jij van ons verwachten

 • Per direct een jaarcontract. Bij gebleken geschiktheid na 1 jaar ontvang je een vast contract.
 • De kans afwisselende praktijkervaring op te doen bij verschillende onderdelen in onze organisatie.
 • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Ervaren collega’s die jou alle kneepjes van het vak willen leren.
 • Opleidingen om je kennis te vergroten en je te ontwikkelen.
 • Alle voordelen van een grote organisatie; tegelijkertijd de persoonlijke aandacht van een familiebedrijf.
 • Een plezierige werkomgeving met volop aandacht voor jouw inbreng en ontwikkeling.

Trainee aan het woord

Martijn, 21 lentes jong, kwam via een traineeship bij de Van Dam Groep binnen. “ Na het afronden van zijn BOL-opleiding commercieel technicus engineering aan het Deltion College moest ik een keuze maken, verder leren op Hbo-niveau, aan het werk of bijvoorbeeld een traineeship volgen.” Via via hoorde hij over de Van Dam Groep en haar eindeloze mogelijkheden qua werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden. Tijdens het oriënterende gesprek in Rijssen op kantoor, bleek dat een traineeship de meest logische vervolgstap zou zijn voor Martijn.

Lees hier het hele verhaal van trainee Martijn.

Trainee Martijn

Stel Martijn een vraag

Heb je een vraag over ons traineeship? Vraag het onze trainee Martijn via onderstaande button!

Stuur een mail
Anouk

Meld je hier aan

Wat goed dat je interesse hebt in ons traineeship. Laat hier je gegevens achter en Anouk neemt binnen 2 werkdagen contact met je op. Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op!

Solliciteer direct

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
d
Meer weten?
Liever eerst nog meer informatie? Onze collega Anouk is bereikbaar!
Anouk
Anouk
Afdeling P&O
06-30298865