@@ -1,161 +0,0 @@ In de service - Van Dam Groep
Service - header
Waarom wil jij graag werken bij ons in de service?

Net als in de rest van de organisatie, krijg je in de service ook alle faciliteiten en kwaliteitsmateriaal om je werk goed te doen. Bij ons bepaal je grotendeels je eigen agenda en krijg je alle vrijheid om keuzes te maken in je werk. Ook vinden we het belangrijk dat je in een comfortabele bus naar de verschillende locaties rijdt.

Omdat we niet zomaar installaties onderhouden

Voor ons gaat het bij een installatie om de techniek, voor de eindgebruikers is het vooral van belang dat de installatie werkt en voorziet van warmte, koeling of warm water. We hebben verschillende installaties in onderhoud waarbij je uitgedaagd wordt om jouw technische kennis in te zetten. Samen beheren we de meest complexe en uitdagende installaties. Je maakt dan ook optimaal gebruik van jouw vakkennis en servicegerichtheid. Dankzij de inzet van jou en je collega’s hebben wij het vertrouwen van onze klanten.

Servicemonteur Brand en inbraakbeveiliging

Omdat er genoeg mogelijkheden zijn

“De techniek is voor mannen”. Dat cliché gaat bij ons niet op! Binnen de Van Dam Groep zien we juist veel kansen voor vrouwen. Je kunt bij ons parttime werken en zelf je werktijden mede bepalen. Handig toch?

Er is bij ons alle ruimte voor het volgen van opleidingstrajecten, zodat je alle kneepjes van het vak worden bijgebracht.

 

Omdat we werken in teamverband

Ondanks dat je grotendeels alleen werkt op verschillende locaties, ben je onderdeel van één van de serviceteams. Je onderhoudt nauw contact met je collega’s en je zorgt samen voor een optimaal beheer van de panden binnen jullie team.

Servicemonteur Utiliteit

Bij de Van Dam Groep werken vakmannen en vakvrouwen.

Martine is onderhoudsmonteur bij de Van Dam Groep. Benieuwd waarom zij de keuze heeft gemaakt voor ons servicebedrijf? Bekijk dan onderstaande video.

Meer weten over werken in de service?

We vertellen je er graag alles over! Stel je vraag via onderstaande buttons.
Meer weten?
Liever eerst nog meer informatie? Onze collega Anouk is bereikbaar!
Anouk
Anouk
HR-adviseur
06-30298865

Solliciteer direct

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Vacature aanraking(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Max. bestandsgrootte: 50 MB.