Waarom werken in de service?
In de service bieden we alle faciliteiten om je werk goed te doen. We werken met kwalitatief goed gereedschap en materiaal. Bij ons bepaal je grotendeels je eigen agenda en krijg je alle vrijheid om keuzes te maken in je werk. Ook vinden we het belangrijk dat je in een comfortabele bus naar verschillende locaties rijdt.

Omdat we niet zomaar installaties onderhouden

We hebben verschillende installaties in onderhoud waarbij je uitgedaagd wordt om jouw technische kennis in te zetten. Dankzij de inzet van jou en je collega’s hebben we het vertrouwen van onze klanten. Samen beheren we de meest complexe en uitdagende installaties. We maken dan ook optimaal gebruik van jouw vakkennis en servicegerichtheid.

Omdat er genoeg mogelijkheden zijn

“De techniek is voor mannen”. Met dat cliché gaan wij graag de uitdaging aan! Want binnen de Van Dam Groep hebben we ruimschoots mogelijkheden voor vrouwen. En waarom ook niet? We bieden veel mogelijkheden waarin je parttime kunt werken en zelf mag bepalen wanneer je werkt. Er is alle ruimte voor het volgen van opleidingstrajecten, zodat je alle kneepjes van het vak worden bijgebracht.

Omdat we werken in teamverband

Ondanks dat je grotendeels alleen werkt op verschillende locaties, ben je onderdeel van één van de serviceteams. Je onderhoudt nauw contact met je collega’s en je zorgt samen voor een optimaal beheer van de panden binnen jullie team.

Niet alleen op onze projecten, maar ook in de service werken vakvrouwen.

Martine is onderhoudsmonteur bij de Van Dam Groep. Benieuwd waarom zij de keuze heeft gemaakt voor ons servicebedrijf? Bekijk dan onderstaande video.

Meer weten over werken in de service?

We vertellen je er graag alles over! Stel je vraag via onderstaande buttons.
Meer weten?
Liever eerst nog meer informatie? Onze collega Anouk is bereikbaar!
Anouk
Anouk
Personeelsadviseur
06-30298865

Solliciteer direct

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!


Ik ga akkoord met het Privacybeleid van de Van Dam Groep